vrijdag 15 mei 2009

GSM naar de Filistijnen - of naar de Filipijnen?

En ja, Jan heeft het weer gepresteerd. Hij was niet al te tevreden over zijn nokia gsm, dat wist ik al, maar moest hij hem daarom in 't riool wippen?!
Op donderdagavond komt meneer thuis na het werk om te melden dat hij net zijn gsm in 't rioolputje "laten vallen" heeft...
Nog even met het pispotje van Jozefien proberen "vissen" maar 't was nogal noodweer en 't water stond al vrij hoog in de riool. Dan maar snel opgegeven.
Vrijdagavond naar de Vandenborre om een andere telefoon (meneer heeft er op een aantal maanden tijd zomaar effe 3 telefoons doorgejaagd) en hoera, daar konden we ook een nieuwe sim kaart krijgen op het oude nummer. Ok, je bent je contacten misschien wel kwijt, maar indien gewenst kunnen zij jou nog wel contacteren op je oude nummer.
"Je simkaart blijft wel nog een tijdje geblokkeerd" wist die verkoper nog te vertellen, "maar geen nood, de telefoon zelf moet toch ook nog een tijdje opladen"
Thuisgekomen bleek niet Jan zijn simkaart, maar wel die van mij geblokkeerd... Geestig hoor !
Enfin, we hebben één geladen telefoon en één werkende simkaart, dus we zijn toch bereikbaar en dat is uiteindelijk het voornaamste hé.
Tot zover de start van het weekend. Laat ons hopen dat we het ergste gehad hebben.
En nu stoppen met tateren en back to the books en studeren voor onze IELTS...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten