zaterdag 22 mei 2010

house for sale ...of toch niet

Gisteravond hebben we de foto's van het huis op het net gezet - voor de geïnteresseerden is hier nog eens de link.  http://www.immoweb.be/nl/Buy.Estate.cfm?IdBien=2692459&xgallery=&xpage=1

Vandaag kregen we meteen een mooi aantal geïnteresseerden over de vloer, zelfs mensen die op dezelfde dag nog eens terug kwamen met ouders of schoonouders en het ondenkbare is ons voor de tweede keer in ons leven overkomen: het huis was dezelfde dag nog verkocht !  Jozefien kan het nog niet allemaal goed vatten: "wat gebeurt er nu met mijn kamertje, krijg ik dan wel een nieuw kamertje in Australië en gaat het ook wel zo mooi zijn als dit?" Kortom, onze kleine meid heeft grote zorgen...  En wij?  Wij hebben eerlijk gezegd niet eens de tijd gehad om te beseffen dat het huis te koop stond en intussen is het al verkocht.  Op naar ons volgende (Australische) stulpje zou ik zeggen !   Laat die AUD voorlopig nog maar even dalen zodat we ons ginder ook iets moois kunnen permitteren ;-)

2 opmerkingen:

  1. Dat is wel straf!! Vandaar dat jullie naar het parktheaterfestival kunnen komen, ik had het nog niet door... We zijn heel blij voor jullie, da's weeral een grote zorg minder!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Straffe kost. Wij hebben zojuist beslist om onze woning op de Hundelgemsesteenweg (Ja ook in Merelbeke) nog voor een paar jaar te verhuren. Misschien moeten we onze mening wel herzien. Wij hebben de "grote" stap 4 jaar terug gezet en leven nu in de "Western Suburbs of Sydney nml Parramatta regio". Heb de blog al toegevoegd aan mijn favorieten.

    groeten vanuit Sydney
    Peter, shirley and Nolle

    BeantwoordenVerwijderen