maandag 7 maart 2011

zwemmen

Jozefien en Sebastiaan zitten hier al op zwemles sinds de dag dat we hier aankwamen.  Bij Sebastiaan is het voornamelijk overwinnen van zijn watervrees en hij durft zowaar al eens zijn gezichtje in het water steken.  Jozefien is daarentegen een echte waterrat geworden en kan al heel wat metertjes afleggen.  Ik probeerde er vandaag een filmpje van te maken, maar het was nogal druk in het zwembad.  Er volgt zeker nog een beter filmpje.  Haar nieuwste kunstje is trouwens ook duiken.  Ze gooit "sticks" in het water en duikt ze terug op.  Groot contrast met toen we half december in het land van Oz waren en Jozefien met moeite het zwembad in durfde.   We moeten duidelijk eens terug om onze nieuwe zeemeermin te komen tonen ;-)




4 opmerkingen:

  1. Flink zeg ! En de mama mocht het filmen. Ik kreeg een boze redder in Geelong die me kwam vertellen dat camera's verboden waren (met zijn vinger wijzend naar het bord).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, wat een verschil met toen ik er deze zomer hier mee ging zwemmen! Nu Seb nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prestatie zeg voor een kleuter van goede 5 jaar oud.Dat doet niemand je na als Jozefientje het zeemeermientje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Waauw, dat gaat inderdaad al heel goed! Je moet zeker eens terugkomen :-) En dan kan Seb ook Korneel zijn voorbeeld volgen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen