donderdag 28 april 2011

paasvakantie - The Briars

De paasvakantie was zalig.  Lekker ontspannen, geen dagelijkse ritjes van 30 min naar school, geen opgejaagde ontbijten en lekker de toerist uithangen in eigen land.
We maakten heerlijk lange wandelingen in de vele natuurgebieden die hier te vinden zijn.
Zo trokken we onder meer naar the briars, een historisch park hier vlakbij.  We hoopten een kangoeroe of koala tegen het lijf te lopen, maar waren zodanig naar boven aan het kijken dat we niet zagen waar we stapten...  in elk geval kregen we zo wel meteen het bewijs dat er kangoeroes waren. 

Kangoeroes en koala's hebben we dit keer dus niet gezien, maar we kwamen er wel hele mooie vogels tegen die echter niet wilden wachten tot ik mijn camera uit de tas had en het lenskapje eraf had en we mochten ook een blue tongue lizard aaien.  Verder werden we zowel in het gaan als in het keren (bij ondergaande zon) getrakteerd op een aantal prachtige zichten over de baai waar we wonen.  Dat was alweer een geslaagde uitstap die voor herhaling vatbaar is.






1 opmerking:

  1. En ik die meende dat de kangoeroes en de koala's daar op de grote banen met de auto's raisden zoals Kazan vroeger ooit deed; hij stak ze dan nog voorbij ook.

    BeantwoordenVerwijderen