woensdag 22 september 2010

En de beer is aan zijn laatste adem toe

De sollicitatie procedure bij Bluescope is zeker en vast een lang proces, maar het einde is in zicht. Dinsdag had ik nog een interview met HR en ook dat is goed verlopen. Ze willen nu nog een background check doen, maar dat is gewoon papierwerk. We kunnen eigenlijk alle werk voor onze visum aanvraag recycleren. Alleen 1 klein probleem, we hadden al die data online bewaard, maar die blijkt daar nu verdwenen... Bijgevolg kan Barbara vandaag nog eens naar haar werk om alle papieren nog eens in te scannen, wat zouden we doen zonder deze duizendpoot he. Normaal volgt er dus volgende week een officiële Letter of Offer, en dan kunnen we toch op dat gebied al gerust zijn.
Wat betreft temporary housing zijn we ook alles aan het afronden, we zouden in Safety Beach een vakantiehuis boeken. Eenmaal alles daar rond is, zullen we zeker de fotookes eens posten.
En o ja, Jan zit vandaag voor de laatste dag op zijn werk. Toch een vreemde ervaring om een vertrouwde plaats, waar je met veel plezier werkt te verlaten...

1 opmerking:

  1. Geniet van de laatste werkdag en het bijhorende feestje zou ik zeggen. En volgende week nog groter feest wanneer de letter of offer er is!

    BeantwoordenVerwijderen