vrijdag 17 juni 2011

Holidayyyy the grand finale

En het was nog niet afgelopen.  We hadden nog een dag te gaan voor we de rit naar Mornington terug zouden aanvatten en het werd weer een behoorlijk drukke dag.
We gingen kijken naar het optreden van een circus in de circusschool - heel impressionant en binnenkort ook in Gent te zien want ze starten hun Europese tournee en zullen de Gentse feesten komen opfleuren.  Zeker en vast een aanrader.







Later trokken we naar het olympisch zwembad in Sydney waar de kinderen (maar ook de volwassenen) hun hartje ophaalden in de wildwaterbanen, glijbanen, fonteinen, ...



Van al dat zwemmen kregen we honger en we vergezelden een andere bende Belgen in het Belgian Beer Cafe in Sydney.  Stoofvlees en mosselen voor mij en Jan en worst met wortelstoemp voor de kindjes.  En een lekker Belgisch biertje erbij.  We waren weer opgewarmd en konden er weer even tegen.  


In Sydney was er net een licht- en muziekfestival gaande, en dat konden we natuurlijk niet missen.  Sydney by night, is het geen prachtig zicht?  


Daarna kropen we moe maar tevreden ons bedjes in en de volgende dag begon de terugweg.  Het regenachtige en koude Sydney lieten we achter ons en na amper 2u rijden kwamen we in het mooie weer terecht.  We maakten nog een stop in Holsbrook, een dorpje waar de tijd heeft stilgestaan en waar in het midden van main street plots een duikboot ten toon ligt gespreid.  Men maakt hier toch wat mee he.  


Al bij al waren we nog op tijd voor het avondeten terug in ons eigen huis in het zonnige Mornington.  Een mooie afsluiter voor een zalige vakantie.  Bedankt Erik, Tine, Lore en Korneel!!

1 opmerking:

  1. Kun je ons via internet niet weten te zeggen wanneer de circus hier komt in Gent?
    Na al die blog orgiën krijgen Jacq en ik goesting om wij naar Australië te komen wonen .
    Zal jij ons dan wel eens komen bezoeken om ons de weg te wijzen?

    BeantwoordenVerwijderen