vrijdag 31 juli 2009

Daar is em, daar is em

Berichtje gekregen dat onze dikke brief bij de migratie agent is aangekomen. De Belgische post verliest dus niet alles he, en nog in een mooie termijn ook.
Nu wordt ons dossier voor Engineers Australia samengesteld uit al die documenten. Midden volgende week is die hopelijk ingediend, ten laatste eind september hebben we dan een antwoord.
Dan is het alweer school, de vakantie is vandaag wl halfweg, dat gaat toch snel he. Morgen komt Fran spelen, dat zal wel weer een super leuke dag worden voor Jozefien, en Sebastiaan zal dat vrouwelijk gezelschap ook wel graag zien komen ;-)
Van Sebastiaan gesproken, maandag moet hij weer binnen in het ziekenhuis. Zijn buisjes moeten opnieuw geplaatst worden, en zijn poliepen worden verwijderd :-( Hij bleef de laatste tijd maar weer met looporen sukkelen. Allemaal nog een gevolg van zijn reflux die zo lang ontkend geweest is. De KNO vermoed dat zijn longproblemen ook een gevolg daarvan kunnen zijn. Hopelijk heeft die gelijk en zijn we er daarna vanaf. We kunnen alleen maar duimen he

1 opmerking: