zondag 26 juli 2009

't is weer voorbij die mooie vakantie...


Een weekje vakantie. Doet deugd... Batterijtjes weer opladen, lekker veel met de kinderen bezig zijn, maar het is ook weer zo snel voorbij...
We hebben er wel een mooie week van gemaakt. De Gentse feesten en het mooie weer hebben een klein handje geholpen en de kinderen hebben genoten.
Jozefien mocht twee keer naar een toneelstukje gaan kijken. Eén keer ging het over een held die aan de lopende band prinsessen moest redden, maar ook over pipi en kaka en pispotjes. Super interessant ;-) Het tweede stuk ging over het redden van een vis die uit het bad gesprongen was en was meer interactief dan het eerste stuk. Fran, een klasgenootje van Jozefien was er ook bij en dat was dolle pret. Zo leuk zelfs dat de twee het snode plan hadden gesmeed om tweelingzusjes te worden en dus bij elkaar te gaan wonen zodat ze altijd met elkaar konden spelen. Helaas hadden de mama's andere plannen en moesten de twee vriendinnetjes al gauw weer afscheid nemen met de belofte dat ze volgende week nog eens bij elkaar mogen komen spelen... Verder zijn we ook nog in een aantal gigantische zandbakken gaan spelen en hebben we alle auto's, brommers en fietskes uitgetest die in de speeltuin in Deinze te vinden waren. Vandaag nog een gigantisch lange fietstocht gedaan (van thuis tot aan de bakker - een enorme afstand voor de korte beentjes van Jozefien) en uiteindelijk moe maar voldaan in ons bed gevlogen. Spijtig dat vakantie altijd zo rap voorbij is !
Nog enkele impressies:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten