donderdag 21 oktober 2010

SUV en zomerweertje

Onze super deluxe SUV was nog niet klaar om afgehaald te worden.  Dan maar onze kleine Getz afgehaald. Vandaag was echter ook de dag dat ons 2 weekjes durende verblijf in het vakantiehuisje in Safety Beach ten einde liep en we moesten dus weer ons ganse hebben en houden verhuizen.  Dit keer gelukkig niet naar de andere kant van de wereld, maar naar een fantastische Bed & Breakfast in Mount Martha, alweer een pittoresk stadje hier op de peninsula.  De Bed & Breakfast wordt uitgebaat door de gastvrije Arnold en Gail en van zodra  je het terrein op komt ruik je de wondermooie tuin die Gail hier onderhoudt.  Hier kunnen jullie zelf zien hoe we met ons nieuwe verblijf weer eens met ons gat in de Australische boter zijn gevallen.
http://www.seppelthouse.com.au/
We hadden een beetje schrik om de hele verhuis met onze Getz te regelen en zijn vroeg genoeg opgestaan om eventueel een aantal keren over en weer te kunnen rijden met alle bagage.  Al bij al blijkt een Getz niet te onderschatten en hadden we aan 2 ritjes (eentje met en eentje zonder kinderen) ruimschoots voldoende.  Hiep hiep hoera voor Hyundai dus.

Intussen zijn we weer goed geïnstalleerd in onze nieuwe vestigingsplaats en blijven we hier lekker wonen in het mooie groen vlakbij het strand en de speeltuin tot we ons huisje tip top in orde klaargestoomd hebben.  De 2 bunkbeds, 2 queen beds, 42" tv, salon maar uiteraard ook wasmachine, droogkast en strijkijzer zijn al besteld en worden in de loop van het weekend thuis afgeleverd en in elkaar gezet. Rest ons nog een eettafel en uiteraard ook tuinmeubilair, want het wordt hier al volop zomer.  Vandaag zijn we pas om 17u naar het strand gegaan, want het was toch een beetje te heet voor ons Belgisch velleke.

1 opmerking:

  1. We zien met veel vreugde dat ge ulder daar nogal amuseert.Komt er ook nog een tijd dat je niets te doen hebt?Dan zul je u toch vervelen zeker?In ider geval zijn wij hier thuis vreed kontent dat ge daar dan toch goed stelt.Wij kijken altijd uit naar het uur dat we u eens aan de telefoon hebben.Good bye(om het in us taal te zeggen)

    BeantwoordenVerwijderen