donderdag 24 februari 2011

art

Zoals de meesten onder jullie wel weten had Jozefien altijd een beetje een achterstand op motorisch vlak.  Tot haar eigen grote frustratie kreeg ze dan ook nooit de prinsessen en kastelen die zich in  haar hoofdje bevonden op een deftige manier op papier.  Sinds ze echter op school Art class (teken- en knutselles) krijgt van Miss Olle heeft ze een paar bokkensprongen gemaakt in haar tekenkunsten.  Haar kopvoeters maakten plaats voor heuse prinsen, koningen en prinsessen en de frustraties zijn dus als sneeuw voor de zon verdwenen.  Sebastiaan kopieert zus gretig en zijn kopvoeters beginnen ook stilaan menselijke vormen te krijgen.  Meestal tekent hij reuzen - zie rechtsonder op de foto (al hebben wij geen idee waar hij die ziet).  Wat zijn we toch weer trots op onze kleine prutsjes!


5 opmerkingen:

  1. super! weer eens een voorbeeld hoe minder druk op school , maar positief stimuleren wonderen kan doen! onze jongens zijn hier zo ook van enkele frustraties af!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Volgens mij ziet hij reuzen sinds ons bezoek...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. gewoonweg super, wij hadden hier ook eentje die een beetje last had van de druk in Belgie en nu amaai spotlights, hoe meer hoe liever!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Als het er niet in zat zou het er ook niet uit komen.Super kleine kadeekes

    BeantwoordenVerwijderen