dinsdag 29 december 2009

Jozefiene Langkous wordt 4!

Posted by Picasa


Onze mini-Fien is zo langzaam aan een maxi-Fien aan het worden. Gisteren heeft ze een feestje gebouwd voor de familie en iedereen mocht zich als Pippi of Piraat vermommen. En het was de moeite! Ze had voor een barbie taart gekozen (zou ze in haar prinsessen-fase zitten??) en die was gelukkig niet alleen mooi, maar bovendien reuze lekker.
Jarige job heeft uiteraard ook weer een massa kadootjes ontvangen waardoor we toch even in ons haar moesten krabben om voor alle nieuwe spullen nog een opbergplekje te vinden. Morgen snel nog eens een bezoekje aan het containerpark inlassen om ons te verlossen van alle oude spullen die niet meer te verkopen zijn. We moeten ook dringend eens naar een tweedehands beurs om weer wat plaats in onze living te krijgen. Morgen geeft madammeke nog een feestje voor de (inmiddels ex) klasgenootjes en dan is het genoeg gevierd. Wie weet kan ze haar 5e verjaardag op het strand vieren - dan hebben we alvast minder opkuis achteraf :-)
De baby born pop die ze voor haar verjaardag kreeg is alvast als een siamese tweeling aan haar vastgegroeid. Ze werd meteen "Sofie" gedoopt en Sofie en Jozefien zijn sindsdien onafscheidelijk. We zijn alvast benieuwd hoe lang ze het gaat volhouden en vooral benieuwd hoe lang het gaat duren eer Sofie in een hoek vliegt. Laat ons hopen dat Sofie niet met al haar accessoires mee moet op het vliegtuig als we downunder trekken...

1 opmerking: